Cautare

65804 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (4.91 secunde)
Andrei Iovu va coordona realizarea continutului editorial al publicatiei. Activitatea editoriala a lui Andrei Iovu se completeaza astfel si, la pozititia de redactor-sef al revistei Harper’s Bazaar, se adauga cea de redactor-sef al revistei Esquire.
Presedintele filialei judetene a Partidului Romania Mare, Dumitru Codreanu, a fost exclus ieri dupa amiaza din partid.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica!
a organizat recent proiectia de gata a filmului VALEA ORBILOR, la CINEMA CITY din AFI COTROCENI Bucuresti.
Deoarece numaratoarea voturilor a scos la iveala faptul ca pentru Primarie, in turul al doilea, se vor "duela" social-democratul Dumitru Nicolae si democrat-liberalul Andrei Lisinschi, partidele care au participat la alegeri dar nu au iesit invingatoare trebuie sa decida catre cine isi indreapta sustinerea.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Andrei Chiliman a fost exclus din PNL Cu 130 de voturi "pentru" si 8 "impotriva", delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman. ... Alaturi de acesta, a fost exclus din partid si deputatul Diana Tusa.
din Craiova si Pandurii Targu Jiu nu au reusit sa acceada la turneul final, care va avea loc luni, la Bucuresti.
Nationala de rugby a Romaniei a invins, sambata, pe stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 29-14, echipa Rusiei, dupa ce buna parte din meci ehipa noastra a fost condusa, intr-un meci din grupa 1A din cadrul Cupei Europene a Natiunilor (CEN). ... Andrei Radoi, 3. ... Temnov Andrei, 7.
Andrei Costin Victor participa in acest week-end la Targul de Sanmedru - de antichitati taranesti, in curtea MTR.
Andrei Gheorghe revine in difuzoare. Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, intre orele 6:30 si 10:00, anunta postul de radio.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj, ar vrea sa renunte la autoturism in favoarea mersului calare pe un cal sau o bicicleta.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. Tragedia s-a petrecut in localitatea Abrud din judetul Alba. ... Andrei Tantos a fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.
Este promisiunea care se concretizeaza in urma spuselor primarului Dumitru Nicolae care spune ca, daca anul acesta de Sfantul Andrei vom avea doar o sarbatoare religioasa, cel mai sigur distractia de Sarbatorile Galatiului se va tine anul viitor in iunie.
Obiectivul realizat de grupul de firme Profiland, condus de omul de afaceri galatean Andrei Lisinschi, reprezinta o fabrica de producere a biodiesel-ului in baza procesului de esterificare a uleiurilor vegetale. ... “Noi lucram la acest proiect din luna decembrie a anului 2005.
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie.
are puteri miraculoase, specifice zeilor si eroilor din basme, dar si calitati si defecte specifice oamenilor. ... s-a nascut inaintea tuturor sfintilor, este mai mare peste ciobanii din satul in care s-a nascut Hristos si altele.
Aceiasi tineri sunt luati de lobby-istii sistemului si pusi in centrul preocuparilor lor pentru viitorul luminos al natiei, viitor organizat in cusca de aur a corporatiei globale care ii va imprumuta ieftin acum pentru a-i putea tine in iobagie timp de minim 49 de ani tineri si frumosi.
google-analytics.com